• target ad

    Тут може бути ваша компанія

    Locator.ua
    Locator - нове джерело ваших клієнтів: найдешевші реальні ліди, від 590 грн/міс. Напишіть нам!
  • Ірпінський військовий госпіталь

    вулиця 11-та лінія, тел. 0 (45) 979-33... показати
    вулиця 11-та лінія, 1, тел. +380(45)979-33-09 детальніше
    Ірпінський військовий госпіталь, розташований у Ірпені, вулиця 11-я лінія, 1, є важливим медичним закладом, який забезпечує якісну медичну допомогу воїнам, ветеранам, особам, які брали участь у...
  • Ірпінська центральна міська лікарня

    Ірпінь, вулиця Садова, тел. 0 (45) 976-74... показати
    Ірпінь, вулиця Садова, 38, тел. +380(45)976-74-69 детальніше
    Лікарні для дорослих Ірпінська центральна міська лікарня знаходиться у Ірпені, вулиця Садова. Сьогодні ця організація працює за графіком з 08:00 до 19:00.
  • Кардіологічний центр

    Ірпінь, вулиця Василя Стуса, тел.
    Ірпінь, вулиця Василя Стуса, 31, тел. детальніше
    Лікарні для дорослих Кардіологічний центр знаходиться у Ірпені, вулиця Василя Стуса.

Коротко про лікарні для дорослих у Ірпені (Київська)

На цій сторінці зібрані лікарні для дорослих, розташовані у Ірпені (Київська). Locator відомо про три лікарні для дорослих поряд з цим місцем серед яких Ірпінський військовий госпіталь, Ірпінська центральна міська лікарня, Кардіологічний центр , які розташовані на вул. 11-та лінія, вул. Садова, вул. Василя Стуса. Тут ви знайдете точні адреси, мапу розташування, ☎️ телефони, години роботи, відгуки про ці лікарні для дорослих.

  • Скільки Лікарні для дорослих у Ірпені?

    За даним Locator у Ірпені ведуть діяльність 3 Лікарні для дорослих.

  • Які Лікарні для дорослих найкращі у Ірпені?

    Locator радить відвідати насступні Лікарні для дорослих у Ірпені: Ірпінський військовий госпіталь, Ірпінська центральна міська лікарня, Кардіологічний центр.

  • Де знаходиться найближчі від мене Лікарні для дорослих у Ірпені?

    Для того аби дізнатись за якою адресою знаходиться найближчі від вас Лікарні для дорослих, перейдіть на сторінку Лікарні для дорослих у Ірпені і наближайте карту Locator.ua до вашого місцезнаходження або натисніть на іконку геолокації в блоці управління мапою справа внизу.

  • Які ціни на послуги Лікарні для дорослих у Ірпені?

    Ціни на послуги Лікарні для дорослих залежать від конкретної послуги і Лікарні для дорослих. Locator.ua дає можливість всім Лікарні для дорослих вказати ціни на свої послуги. Для того, аби дізнатись про них, перейдіть за посиланням на сторінку послуги або подивіться ціни на сторінці конкретного Лікарні для дорослих.

  • Послугами яких Лікарні для дорослих у Ірпені краще скористатись?⭐

    Рекомендуємо звертатись до Лікарні для дорослих, які мають високий рейтинг за оцінками Locator.ua: Ірпінський військовий госпіталь, Ірпінська центральна міська лікарня, Кардіологічний центр.

  • Як зв'язатись з цими Лікарні для дорослих?

    Контакти для зв'язку з цими Лікарні для дорослих ви можете побачити, перейшовши на їх сторінку. Locator.ua надає можливість св'язатись по телефону, імейлу, Viber, WhatsApp, Telegram і за допомогою внутрішніх повідомлень на сайті Locator.ua.

Лікарні для дорослих у Ірпені

Більше популярних послуг у рубриці:

консультація гінеколога, електрокардіограма (ЕКГ), ендокринолог, кардіолог, хірург, лабораторні дослідження, медичний огляд, гастроентеролог, консультація гінеколога з оглядом, УЗД, терапевт, флюорографія